OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Halloweenské kostýmy

Chcete-li přijít na Halloweenskou párty co nejlépe nahození a ohromit všechny své známé a kamarády, nemusíte utratit spoustu peněz za koupení nebo půjčení celého kostýmu. Někdy úplně postačí, pokud budete mít šťastný výběr při masce, díky které všichni kolem Vás přesně identifikují, o jakou postavu jde. Masky jsou i navíc velmi praktické, protože se nemusíte během celého večera omezovat kostýmem a kontrolovat, protože - přece jen - ne všechny kostýmy jsou vyrobeny z nejpohodlnějších materiálů. Masky na Halloween jsou skvělým řešením - navíc můžete si je odložit a použít například na karneval.

Děsivé masky na hlavu 

Pokud chystáte s přáteli nebo kolegy bláznivou párty, na které nebude chybět kopu alkoholu, dobrého jídla, hudby a zábavy, zkuste sáhnout po děsivých maskách. Díky tomu, že vám zakryjí celý obličej se klidně může stát, že vás ani nepoznají. Maska Mumie je skvělým tipem, pokud si chcete ze svých známých zkusit vystřelit. Ještě strašidelnější maskou je maska strašidelný klaun, která vystraší nejen děti, ale i dospělé. Dalšími možnostmi jsou například i maska Zombie nebo Vřískot. 

 

rs_600x600-190918144415-600-couples-halloween-costume.cl.091819

Zvířecí masky

Zvířecí masky jsou trochu mírnější možnost, pro kterou se při výběru můžete rozhodnout. Jsou vhodné i v případě, že budou na párty přítomny i děti. Nejsou tak strašidelné a slouží spíše k pobavení. Maska zajíček, vlk nebo sova - je jen na vás, která vám padne nejvíce do oka.

Elegantní masky

Váš Halloweenskej večer nebude divokou párty ale příjemným kultivovaným večírkem nebo plesem? V tom případě byste měli přizpůsobit události, společnosti a prostředí i svůj kostým. Někdy bývá opravdu náročné sehnat masky na Halloween, které by nebyly bláznivé (u žen často i vyzývavé), ale působily by decentně, luxusně a zároveň přitažlivě. Dlouhé úzké přiléhavé šaty v černé nebo červené barvě dokonale doplní krajková maska s růží červená, případně krajková maska s růží černá. Zkuste vsadit v tomto případě na kontrast - pokud si zvolíte černé šaty - pořiďte si červenou masku. Pokud si naopak zvolíte červené šaty - zkuste je doplnit černou maskou.