OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Halloweenska párty

Halloweenské párty už nejsou ani u nás ničím výjimečným. Je to skvělá příležitost jak se pobavit se svými přáteli a kolegy. Nezbytnou součástí každé správné halloweenské párty jsou i kostýmy. Není jednoduché najít si ideální kostým, který nejen sluší vám, ale bude také vynikat. Kostým policistky nebo kostým wonder women už dnes není žádné terno. I zdánlivě obyčejné masky na Halloween však můžete vylepšit pár skvělými triky.


Nápadité klobouky

Klobouky jsou skvělým doplňkem, díky čemuž vykouzlíte velmi rychle a jednoduše kostým i na poslední chvíli. Víte čím to je? Díky klobouku velmi rychle prozradíte, o jakou masku jde. Pirátský klobouk, kouzelnický klobouk, je jen na Vás, jaký si vyberete. Pak už úplně stačí, když si zvolíte vhodné šaty a jednoduchý, rychlý a určitě i praktický a šetrný kostým je na světě.

Neobvyklé paruky

Masky na Halloween nemusí být dokonalé kostýmy od hlavy k patě. Své přátele však určitě zaujmete mnohem více, pokud přijdete v něčem originálním. Paruky jsou skvělým způsobem, jak nemusíte dlouho přemýšlet a vymýšlet outfit. Můžete si vybrat například dlouhou černou paruku, která je jedním z nejjednodušších řešení, jak rychle vytvořit kostým. Přidejte k ní dlouhé černé šaty, nalakujte si nehty na černo a můžete vyrazit na nejlepší Hallowensku párty. Originálnější je například paruka Elvise. A s parukou afro budete jednoznačně nepřehlédnutelnou hvězdou večera.

Buďte za princeznu a krále

Chystáte se na párty v páru a nedaří se Vám najít vhodný a jednoduchý kostým, díky kterému byste ladily a byli byste už na první pohled sladěná dvojka? Zkuste vsadit na jednoduchost a praktičnost. Královská koruna zlatá je skvělým nápadem, pokud sháníte kostým na poslední chvíli. Stačí si zvolit už jen vhodné oblečení, které určitě najdete jistě iu Vás ve skříni. Stříbrná korunka je zase skvělou možností pro ženy. Díky ní se na jeden večer mohou dívky přeměnit na princezny. Stačí skvělé šaty a kostým na halloween je na světě.