OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Oblečte se na Halloween - kostýmy pro pány

Nejen dámy, ale i pánové se musí na připravovaný karneval nebo maškarní ples či mejdan připravit. Proto přinášíme pár nápadů na zajímavé masky a kostýmy pro pány, kterým se nechce a nemají čas si připravit své karnevalové oblečení doma. Pokud se i rozhodnete koupit si hotovou masku, stále si ji můžete vylepšit svými domácími nápady. Při vytváření kostýmu na párty se fantazii opravdu meze nekladou.

 dracula

Drákula

Neexistuje člověk, kterého by i po tak dlouhé době nefascinoval život jednoho z nejkontroverznějších panovníků historie. Je označován také jako pan temnot nebo ďáblů sluha. Chcete se stát alespoň na karnevalovou noc "nejmocnějším panovníkem"? Oblečte se do kostýmu této kontroverzní postavy z historie. Krvelačný Drákula určitě nezůstane na žádném večírku nepovšimnut.


Kostra

Možná ne zrovna nejoriginálnější kostým, ale určitě jedna z dobrých možností, jak si rychle pořídit oblečení na párty na poslední chvíli. Kostým, kterým nikdy nic nezkazíte, ale zároveň ho můžete tak vylepšit, že mezi ostatními maskami zazáříte. Můžete ho například zdokonalit skvělým mexickým kloboukem a vytvoříte tak kostým "mexické kostry". Nebo si do ruky vezmete láhev slivovice, můžete být "slovenskou kostrou”.

                                                      mexk 

 Pirát              

Výhodou pirátského kostýmu je, že můžete mít po celý večer (případně noci) s sebou na rameni svého kamaráda v podobě papouška. Není to sice žádná výhra, ale pokud budete chtít sbalit nějakou kočku, nebudete se apsoň cítit sám. Stylový pirát, který již přeplaval moře a oceány určitě nenechá chladným nejedno ženské srdce.


Párové kostýmy

Jedete na párty jako pár a chcete, aby to viděli i všichni kolem vás? Oblékněte sebe, i svou partnerku do párového kostýmu. Fantazii se meze nekladou a můžete si vybrat cokoliv vás napadne. Dobrou kombinací by mohlo být například i Batman a Catwoman. 

                                            Halloween_Harry_Potter_03-hp