OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Oblečte se na Halloween - kostýmy pro dámy

Halloween už dávno není jen americkým svátkem. Jeho slavení se stává stále běžnějším iv Česku. Podniky, bary a restaurace připravují halloweenské párty a kamarádi se setkávají na chatách či doma v kostýmech, aby se zabavili. Slaví se 31.října, tedy v předvečer svátku Všech svatých. Ale to všechno o tomto svátku určitě víte. Já Vám teď ukážu několik možností, jak se obléci na halloweenskou párty a jaký kostým si vybrat. V tomto článku se podíváme blíže na to, jaké možnosti mají dámy.

Halloweenska ježibaba

Ježibaba je známá především jako negativní postava z pohádek, žijící v osamělé chaloupce někde hluboko v lese nebo v horách. Vy se však můžete díky dobře promyšlenému kostýmu přeměnit na sexy ježibabu, která přiláká pohledy nejen mužů, kteří budou uneseni, ale i žen, které vám budou závidět. Nemusíte se zahalit do dlouhých ježibabovských šatů. Můžete zvolit i krátké. Pokud si koupíte kostým s dlouhými, jednoduše si je můžete doma zkrátit, případně zvolit efekt "dotrhaných šatů" pokud jejich nedbale sestřihy.

                                             witch

 

Na jednu noc superhrdinkou

ASnad každý chlap zná nazpaměť všechny kostýmy superhrdiniek známých z komiksů. Pokud se rozhodnete přeměnit na Halloweenskou noc na některou z komiksových superhrdiniek, váš výběr by měl padnout na Wonder Woman nebo Catwoman. K zahození by nemuselo být ani to, kdyby jste na párty vzali svou kamarádku a rozdělili si tyto postavy. Jsou neuvěřitelně sexy a pokud zvolíte správný kostým, určitě na vás nejeden chlap nechá oči. Stačí, když použiteje své ženské zbraně. Jako Catwoman zajisté zazáříte v černém koženém overalu doplněném o boty na vysokých podpatcích. Wonder Woman zase ohromí koženými krátkými šaty, doplněnými o vysoké červené kozačky. V takových kostýmech se určitě stanete středem pozornosti nejen pro pány. 

             hero

Príležitostná vojačka

Pokud chcete vsadit na jistotu, určitě byste měli zvážit kostým sexy vojákyně. Chlapi, i když neznámo proč, milují kombinaci ženy a všeho vojenského. Chcete-li oslnit chlapů (nejen těch), zkuste si pořídit kostým vojákyně. Pokud máte to štěstí a jste z těch dlouhonohých, určitě v něm budete nepřehlédnutelná. Zkuste kostým s kalhotami nebo krátkou sukní ve vojenské zelené barvě. Štíhlý pas zvýrazněte páskem, bonusem bude pokud si pořídíte (byť jen hračkářského) zbraň. Budete neodolatelná a nebezpečná zároveň.