OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Vybíráme balóny na narozeniny, svatbu a jiné oslavy

Plánujete narozeninovou nebo svatební oslavu a nevíte, které balóny jsou vhodné pro konkrétní druh slavnosti? Po přečtení tohoto článku bude vaše rozhodování mnohem jednodušší.

Narozeninové balóny se širokou škálou barev a tvarů

Balóny jsou samozřejmou součástí narozeninových oslav. Při jejich výběru neplatí téměř žádná pravidla, jen několik doporučení. Narozeninové balóny by měly barevně ladit s celou výzdobou. Pro muže neexistuje žádná předepsaná barva, takže všechny narozeninové doplňky můžete vybírat v odstínech oblíbené barvy oslavence, nebo zvolit balóny v pastelových barvách. Ženy mají rády syté barvy, růžovou nebo červenou. Své děti maximálně potěšíte tehdy, pokud jim oslavu vyzdobíte balony v různých zářivých barvách. Balení s mixem různých barev jsou pro dětské oslavy ideální volbou.

balloon_ceiling_installation

Fóliové balóny ve tvaru čísla zajistí, že nikdo z přítomných nezapomene, kolik let vlastně oslavenec má. Jelikož tyto balóny vydrží být vzduchem nafouknuté i několik měsíců, pro oslavence plní i připomínač funkci. Při každém pohledu na ně mu přinesou vzpomínky na nezapomenutelnou atmosféru jeho oslav. Oblíbené fóliové balóny ve tvaru postaviček jako Mimoň, Hello Kitty, Včelka Mája jsou potěšením pro každé dítě, jejich nabídku najdete i u nás.

Originální zážitek všem účastníkům oslav poskytnou svítící LED balóny nebo narozeninové balóny, na které mohou fixem napsat personalizované blahopřání. V dnešní mobilní době zaručeně zažije taková oslava úspěch i na sociálních sítích.

Svatební balóny ve tvaru srdce, nebo v elegantních barvách

Chvíle, které se na celý život, si zaslouží ještě větší oslavu než jakékoli jiné životní události. Jednou z těch největších je bez pochyb svatba. Svatební balóny nemají žádné specifické vlastnosti a mohou mít klasický tvar, nebo být zhotoveny ve tvaru srdce, jakékoliv barvy či být zdobené různými nápisy. Mezi svatebními balony převládají světlejší odstíny, nebo elegantně působící pastelové balóny, které se kromě nízké ceny vyznačují vysokou kvalitou a evropskou výrobou. Na svatební oslavu plnou noblesy a pompéznosti byste si přece nezakoupili běžné balóny z hračkářství. I v případě svateb můžete využít jedinečnost a originalitu gratulaci na balónech psaných fixem.

Věříme, že vám tento nákupní průvodce zjednodušil vaše rozhodování a i díky němu si vyberete z naší nabídky balóny, se kterými budete maximálně spokojeni.

.