OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Svatební program III. - Hry a soutěže pro všechny svatebčany

Na svatbě by se v první řadě měli bavit novomanželé (je to přece jejich den, ne?), ale i svatební hosté, kterých si nevěsta a ženich na svatbu pozvali. Je proto stále větším Tredny připravit na svatbu i program sestávající z her a soutěží, kterých se mohou zúčastnit všichni svatebčané. Zde je několik z nich.

 

Pingpongový míček

Hra s pingpongovým míčkem je určena pro soutěžní dvojice, páry tvořené zpravidla ženou a mužem. Základní pomůckou pro hru je pingpongový míček, případně vajíčko. Úkolem žen je posouvat míček z jedné nohavice muže do druhé kalhoty tak, aby se dostala ven. Vyhrává ta žena, která jako první přesune míček, dostane ji ven a zvedne ji nad hlavu. Alternativou je hra s vajíčkem, které může ale nemusí být před tím uvařené na tvrdo.

 

Foukání balónů

Jednou z nejznámějších her s balony je jejich foukání až do prasknutí. Několik dobrovolníků dostane balón a jejich úkolem je co nejdříve ho nafouknout tak, aby praskl. Vyhrává ten, koho balón praskne jako první.

 

Praskání balónů

Známou soutěží s balony je i soutěž v praskání balónů. Soutěžícím se přiváže o nohu provázek s nafouknutým balónem. Jejich úkolem je praskat nohou balóny soupeřů, svůj však musí chránit před protihráči. Vyhrává soutěžící, jehož balón zůstane jako poslední neprasklého. Jinou alternativou je hra, kdy se soutěžícím přiváže nafouknutý balón provázkem kolem pasu a jejich úkolem je bez pomoci rukou si sednout na balón na židli a prasknout ho. Vyhrává ten hráč, který praskne svůj balón jako první.

 

Soutěž v rychlém jedení

Tato soutěž v jedení je soutěží s mnoha alternativami. Základem je jídlo a co největší počet soutěžících. Pro hráčů si můžete připravit koláče, dort, ale i jakékoli jiné jídlo. Jejich úkolem je co nejdříve zkonzumovat všechno jídlo. Vyhrává ten hráč, jehož talíř zůstane jako první prázdný.

 

Ubrousek

Hra s ubrouskem je hrou, při které se také vyžadují páry. Pánové si sednou na židle a na kolena si rozprostřou papírový ubrousek. Dámy sednou panem na kolena a jejich úkolem je bez použití rukou ubrousek co nejvíce pokrčit. Vyhrává ta dáma, jejíž ubrousek bude nejvíce zmačkaný.