OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Svatební jmenovky jsou detail, bez kterého se žádná svatba neobejde!

Svatba je plná detailů, díky kterým vytváří jeden dokonalý celek. I díky detailům může být váš svatební den nejkrásnějším dnem vašeho života. Jednou z věcí, na kterou byste neměli na svatbě zapomenout je správný zasedací pořádek. I díky tomu můžete dosáhnout, že vaši hosté budou spolu bavit a budou sedět vedle svých známých a přátel. Díky svatebním jmenovkám můžete předejít chaosu a zmatku na svatba a docílit, aby každý svatební host věděl, kde je jeho místo. Svatební jmenovky si můžete vyrobit, ale i koupit.

39863-2_big-wdp3-04-s 

Elegantní jmenovky

Svatební jmenovky by měly být sladěny se zbylou výzdobou, kterou na svatbě máte. Měly by ladit s květinovou výzdobou, ale já s dekoracemi na stolech a na židlích. Elegantní jmenovka se zlatým vzorem přistane téměř k jakékoliv výzdobě - ​​navíc bílo zlatá kombinace je na dnešních svatbách nejčastější výzdobou. Skládací jmenovka v jednoduchým zlatým vzorem v rohu je skvělou volbou, pokud je vaše svatba tradiční oslavou. Další možností jsou elegantní skládací jmenovky se stříbrným potiskem květů. Tradiční ozdobou, která zdobí svatební jmenovky jsou obroučky a srdíčka. A i takové si můžete vybrat - skládací jmenovky se zlatým potiskem obrouček a srdíček.

32981-1_big-ws6-02-s

Jmenovky s vyřezávanými ornamenty

Jmenovky s vyřezávanými ornamenty jsou také ty, které patří spíše do kategorie elegantních jmenovek. Složené jmenovky, při kterých si můžete vybrat buď vzor srdce nebo rozetu - je jen na vás, co se více hodí k vaší svatební výzdobě.

Trendové jmenovky

Možná nejste zastánci klasiky a ani vaše svatba nebude nést v tradičním duchu. Pokud se k vaší výzdobě více hodí modernější, aktuálnější a trendovejšie jmenovky, které působí stylově, zkuste si vybrat jmenovky s názvem "Sladkosti." Ty jsou skvělou volbou zejména pro mladší novomanžele a symbolizují trochu hravosti a mládí.

Jmenovky do držáků

Svatební jmenovky nemusí být jen skládací jmenovky, můžete si vybrat i takové, které můžete umístit do držáků nebo třeba na sklenici na víno. Takovými popisky jsou i jmenovky ve tvaru srdce s vyřezáváním v jedné polovině.

Jmenovky si můžete také vyrobit doma - stačí pokud zapojíte svou fantazii, koupíte si pomůcky - tvrdý papír (výkres - může být například i barevný), něco na zdobení, barevné fixy. Pokud máte raději bohatší zdobení - například kamínky, stužky, mašličky.

Na jmenovky nezapomeňte napsat jména - můžete je psát ručně, fixem (kromě černé můžete použít i zlatou nebo stříbrnou) - nebo je můžete s dalšími svatebními dekoracemi sami vytisknout.