OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Jste zavalené přípravami na svatbu? Nezapomeňte na svatební sklenice!

Zorganizovat a připravit svatbu není žádná hračky. Vyžaduje mnoho energie a času. Nejdůležitější na svatbě jsou právě ty malé zdánlivě neviditelné detaily, které nakonec z celé svatby vytvoří Váš nezapomenutelný a jedinečný večer. I proto je důležité, abyste nezapomněli na nic, co by vám v konečném důsledku mohlo během velkého dne chybět. Jedním z takových detailů jsou i svatební skleničky pro nevěstu a ženicha. Kdysi zvykli mít novomanželé na svatbě velké sklenice na víno, s vygravírovanými jmény, datem svatby, nebo jinými ozdobami či detaily. Dnes jsou však svatební poháry jednodušší a menší, stále jsou však milou vzpomínkou.

italian_garden

Velikost sklenic

Prvním důležitým krokem je výběr správné velikosti. Můžete si vybrat sklenice na bílé nebo červené víno, případně skleničky na šampaňské. Chcete-li zachovat tradici, můžete si vybrat i velké sklenice na červené víno, které si díky gravírování můžete personalizovat. Velikost sklenic závisí opravdu jen od vás - současným trendem jsou však klasické skleničky na stopce na bílé víno, případně šampaňské.

big_KONS2-100_06_S

Gravírovaní 

Gravírování je jedna z možností, jak vytvořit personalizované svatební sklenice. Můžete si na ně nechat vygravírovat jméno, příjmení, datum svatby nebo jiné ozdoby. Obvykle si novomanželé nechávají ozdobit své sklenice jmény a datem svatby. Trendem je co nejjemnější a nejjednodušší gravírování ai zde platí pravidlo - méně je více. Pokud se rozhodnete pro tento způsob výroby svatebních sklenic máte dvě možnosti - sklenice si můžete koupit kdekoliv a přinést do provozu už jen na vygravírovaný, nebo si můžete koupit sklenice přímo tam. Ve většině provozů mají k dispozici několik ukázek, jak mohou vaše poháry vypadat.

Jednoduché sklenice

Pokud si nepotrpíte na personalizované detaily, můžete si zvolit hotové sklenice. Jediným rozdílem je, že na ně nebudete mít nic osobní - ani jména, ani data a ani vlastní ozdoby, které si novomanželé nechávají vygravírovat (například prstýnky, holubice). Můžete si vybrat například svatební sklenice s krajkovou dekorací, případně svatební sklenice s bílými růžemi.

Oblečení na sklenice

I když to možná není řešení pro každého, na trhu dnes existují i ​​sklenice s "oblečením." Sklenice, které jsou oblečené jako ženich a nevěsta se budou na vašem svatebním stole vyjímat a budou jedinečným doplňkem. Můžete si koupit již hotové sklenice nevěsty se závojem a ženicha s kloboučkem, nebo si můžete koupit poháry a na ně oblečení.