OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Konfety nebo lupeny růží?

Svatba. To je milion věcí, na které musíte myslet. Kromě toho, že byste měli během svého svatebního dne dokonale vypadat, měli byste vybavit i kopec jiných drobností, na které se při přípravě svatby často zapomíná. Toto jsou detaily, které jsou důležitou součástí svatebního dne a díky kterým docílíte, že na svatbě bude vše tip-top a všichni se budou skvěle bavit.

 Lupeny růží nebo konfety? 

Při vycházení z kostela nebo obřadní sítě byste se měli cítit jako nejdůležitější žena celého dne. Ten vzácný moment, kdy se z vás stane vdaná paní, byste si měli naplno užít. Součástí tohoto momentu je mimo jiné rozhazování konfet nebo lupenů růží. Zvyk, který se z amerických filmů přenesl i na Slovensko a stává se běžnou součástí svatebních obřadů. Můžete si vybrat, zda na vás budou okolo stojící svatebčané rozhazovat lupeny růží nebo konfety. Při lupenech růží si můžete vybrat živé nebo umělé a kromě toho si můžete vybrat iz mnoha barev. Při konfety máte na výběr vystřelovací konfety nebo klasické - ve tvaru diamantů, srdíček, nebo dokonce pusinek.

big_TUKP40-008_06_S

Svatební pírka

Svatební pírka pro družbovi jsou na Slovensku již dlouhá léta tradicí. Jsou součástí každé správné české svatby a označují se jimi všichni mladí muži, kteří jsou svobodní. Svatební pírka mohou být vyrobeny ze živých květin, ale máte i jiné možnosti. Můžete si vybrat úplně jednoduché svatební pírka ze stužky, případně větší umělý bílý květ. Krásnými jsou svatební pírka z maličkých umělých kvítků srolované v mini "tubičce."

Rekvizity na focení

Svatební focení se stává na Slovensku stále větší událostí. Rekvizity na svatební focení by neměly chybět na žádné správné svatbě. Můžete si je vyrobit sama doma, ale pokud chcete ušetřit čas na jiné důležitější věci, můžete si je klidně objednat. Jednou z nejjednodušších rekvizit je banner We Do, který jen jednoduše zavěste do Vašeho fotokútika a mohou se pod ním střídat všichni svatební hosté a fotit. Případně jej můžete vzít i na vaše svatební focení a držet například nad hlavami. Další možností jsou tabulky "I love him" a "I love her". Vousy na paličkách, klobouky, pusinky, to vše jsou rekvizity, které můžete kromě svatebního focení využít i při jiných dalších událostech. 

22791-3_svadobne-papierove-tabulky

 

Kromě toho nezapomeňte i na polštář pod obroučky, který by vám měl někdo odnést pro oltář, nebo třeba na krabice na svatební výslužky.