OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Správný Halloweenskej drink rozproudí zábavu!

Pokud plánujete na Halloween zorganizovat párty pro sebe a své přátele, neměli byste zapomenout na několik důležitých bodů. Měli byste připravit skvělou strašidelnou výzdobu, která dá už na první pohled jasně najevo, že vaši hosté přišli na pořádně promyšlený mejdan. Kromě toho byste měli myslet i na skvělé a tematické pohoštění, které bude skvěle chutnat a navíc i ladit s výzdobou a tematicky zapadne do kategorie Halloween.“ 

Jednou z nejdůležitějších součástí správné párty na Halloween je také skvělý a zároveň strašidelný drink na uvítanou. Ten by měl být zároveň chutný a měl by vytvořit správnou atmosféru. Navíc pokud jej správně naservírujete a ozdobíte, může se stát součástí výzdoby na Halloween

Máme pro vás recept na skvělý a jednoduchý drink, na který potřebujete jen pár ingrediencí a navíc se můžete pořádně realizovat i při jeho finálním provedení. 

Na drink potřebujete: 

  • třešňový likér
  • sprite 
  • mandlovou aromu nebo mandlový sirup
  • led
  • máta 

Do sklenic dejte pár kostek ledu, které zalijete sprite. Přidejte 15 ml višňového likéru a 5 kapek mandlového sirupu nebo mandlové aroma. Do sklenice vhoďte pár lístků máty.

A nakonec stačí, když použijete při servírování skvělé dekorace. Brčka se vzorem, který už na první pohled představuje svátek Halloween, minitekvičky, pavouci, je to jen na vás.