OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Rozprouděte zábavu na svatbě hrami s podvazky!!

Kromě toho, že je podvazek tradicí, kterou dodržuje téměř každá nevěsta a má symbolický význam, dá se s ním podniknout i mnoho her a soutěží. Chcete-li na svatbě rozproudit zábavu hrami a soutěžemi pro nevěstu a ženicha, ale i pro všechny ostatní svatebčany, zkuste si přečíst, jakými hrami se můžete zabavit právě díky podvazkům.

pexels-photo-132765

Výzva pro ženicha

Většina her a soutěží na svatbě, které jsou určeny pro nevěstu a ženicha slouží ke zjišťování toho, jak dokážou novomanželé spolupracovat a zda se jim bude ve společném životě dařit. Jednou z takových her je i stahování podvazku ženichem. Je to úloha určena pouze pro ženicha a i když je zdánlivě jednoduchá, až tak snadné to není. Ženich totiž musí stáhnout nevěstě podvazek zuby, bez jakéhokoli použití rukou. Je jen na novomanželů, jak dokáží spolupracovat a zda se to ženichovi podaří. Kromě toho je hra doprovázena spoustou zábavy, smíchu a úsměvných vzpomínek.

Vydražit si podvazek!

Jedním ze skvělých způsobů pro novomanžele, jak si na svatbě lehce vydělat (například na svatební cestu či nové auto) je dražba nevěstina podvazku. Opět do hry vstupuje ženich, který stáhne nevěstě podvazek a snaží se ho vydražit za co nejvyšší částku. Závisí jen od jeho šikovnosti, kolik si novomanželé tímto způsobem vydělají. Podvazek tedy nemusí být jen symbolem věrnosti, ale také prostředkem k dosažení menšího bohatství.

Podvazek pro štěstí

Chcete mít štěstí do konce života? Navrhněte nevěstě nebo ženichovi soutěž v chytání podvazku. Jde o jednu z alternativ k viklání svatebního závoje a svatební kytice. Je na novomanželů, který z nich bude házet svatební podvazek mezi svatebních hostů, nejčastěji to však bývá muž. Pokud jsou novomanželé sehrát, mohou vyzkoušet hodit nevěstin podvazek i spolu. Ten ze svatebčanů, který svatební podvazek chytí, by měl být šťastný minimálně do konce života. Pokud chcete použít házení podvazku jako alternativu k viklání kytice nebo závoje, měla by ho házet nevěsta mezi své svobodné kamarádky, tedy družičky. Ta z nich, která ho chytí by měla být do roka a do dne před oltářem.