OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Rozlučka se svobodou! (Pro ni)

Rozhodli jste se, že do toho přece jen kopnete, „obětujete se“ a strávíte zbytek života s chlapem, který nechává rozházené ponožky po bytě, neumyté nádobí na stole a plechovky od piva na gauči? Pár dní před svatbou je pro Vás poslední příležitostí, jak se pořádně odvázat a pobavit se svými kamarádkami a dělat všechny věci, které dělají poblázněné nevěsty s družičkami z amerických filmů. Právě před svatbou totiž nastupují Vaše nejlepší kamarádky, aby Vám připravili tu nejlepší, nejdivočejší a nejbláznivější rozloučení se svobodou. Nezapomínejte na to podstatné – na rozloučení se svobodu prostě musíte strhnout veškerou pozornost na sebe!

Loučení na míru

Pokud přemýšlíte, jakou rozlučku se svobodu připravit pro Vaši kámošku, která bude již brzy v chomoutu, měli byste ji v první řadě dobře znát. Neboť pouze pokud ji dobře znáte, připravíte rozlučku se svobodu přesně pro ni. Každý člověk je jiný a u žen to platí stonásobně. Zatímco jedna chce strávit rozloučení v posteli, s nejlepšími kamarádkami, romantickými filmy a šampaňským s jahodami, jiná chce zažít nejdivočejší párty ever a zatančit si například se sexy číšníkem na stole.

                                                        reasons-to-plan-your-bachelor-party-in-cancun

 

Rozloučení na pláži

Výjimkou dnes již nejsou společné výlety Vaší dívčí partie, například i někam k moři. (Velmi oblíbenou je například Mallorca.) Případně si můžete zajít do nedaleké Prahy, pořádně se tam vyřádit v mnoha skvělých barech, nebo si odpočinout a opalovat se v hotelu na wellness víkendu. Další možností je například skvělá dívčí párty v Tatrách. Se svobodou se (v nejlepším případě) loučíte jen jednou, proto si dopřejte luxusnější hotel, wellness pobyt, dobré jídlo a kvalitní alkohol. Nešetřete na sobě!

Pokud nechcete za zábavou cestovat, rezervujte si jednu (klidně i více) noc v hotelu v blízkosti Vašeho domova. Zaplaťte si dobrou večeři, nevynechejte dobré kvalitní víno, dopřejte si například masáž.

                                                                                                lanybucsu-kulfoldon

 

Doma v posteli

Chcete oslavit své poslední dny svobody doma a jste velmi romantické? Tak si udělejte velkou zásobu romantických filmů (klidně i těch, které jste již viděli), připravte si víno, šampaňské (nebo jiný dobrý alkohol), dobré jídlo, a jak se na správnou rozloučenou patří tak nezapomeňte na skvělé sladké dobroty (podle mě se úžasně hodí francouzské makarónky). Lakujte si nehty, udělejte si pleťové masky, tělový peeling, vše co k pravému dívčímu víkendu patří.

                                                                                      f6f8709f-fd07-431e-b1fd-d109714c64a3_grande

 

Nejbláznivější párty

Určitě jste již viděli milion amerických filmů, kde se baby loučí se svobodu divokou párty. Přesně takovou si můžete dopřát před svatbou i Vy. Kdy, pokud ne ještě před svatbou, dokud si to můžete stále rozmyslet? Všechny tradiční blbosti, které my ženy tak milujeme, jako například korunka se závojem, šerpy pro nevěstu a družičky, bublifuky, balóny neodmyslitelně patří k Vaší velké noci. Můžete se odvázat protože cokoliv, co běžně považujete za kýčovitě Vám bude v tuto noc odpuštěno. Začněte doma dobrým alkoholem a jídlem a pokračujte klidně objednaným kabrioletem s otevřenou střechou až do baru, kde Vaše noc vyvrcholí úžasnou bláznivou párty, ze které si možná nebudete nic pamatovat, ale rozhodně si ji užijete.

                                                                             176d1113c243103f3eb1f99a5bed2530