OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Rozlučka se svobodou! (Pro něj)

Nejen dámy, ale i pánové se na svůj manželský život potřebují připravit a rozloučit se se svým svobodným já. I když pánské loučení se svobodou nejsou až takovými známými z amerických filmů jako ty dámské, určitě jste se již s nějakou setkali. Pánové si totiž také zaslouží naposled před tím, než se ožení se ženou, která jim bude vařit, prát, uklízet a žehlit a vyčíst i to, co se nestalo pořádně „vyhodit z kopýtka“. Během Vaší rozlučky se svobodou můžete dělat věci, které Vám každý jistě odpustí, protože je to Váš poslední „svobodný“ mejdan.

Jak si to představují chlapi

Chlapi mají většinou jednotnou představu o této velké noci. Neprožívají to až takjako ženy,  nenosí  šerpy a nepřipravují program měsíc dopředu. Většinouto přijde spontánně. Ale i pánské loučení může mít několik podob. Jedno však mají všechny verze společné – alkohol (nejčastěji pivo, tradičně). Pokud plánujete rozlučku se svobodou pro kamaráda, platí totéž co u žen, nejprve ho pořádně prekuknite. Pokud totiž není společenský typ, za oslavu v baru s dvaceti dalšími lidmi Vám asi nepoděkuje.

 

                                                   global_shutterstock_774779839

 

Pánská jízda v USA

Taková pánská jízda v USA může být řádným megažúrom, na kterém zažijete tolik zábavy, že na něj budete vzpomínat minimálně do konce života. Pravdou však je, že je to finančně náročnější rozlučka se svobodou, kdy jindy byste však měli do sebe investovat, ne-li během vašich posledních dnů svobody (když Vám v nejlepším případě Vaše výdaje ještě nikdo nekontroluje). Pokud Vám ani tento argument nestačí a takovou rozlučku si prostě nemůžete dovolit, nevadí! Zajděte si na známý párty ostrov Ibizu, nebo třeba jen do Prahy. I v Praze je mnoho barů, kde se můžete pořádně odvázat a zažít skvělé noci plné zábavy a zážitků.

 

                                                             image

 

Doma na gauči

Párty doma na gauči sice není žádné terno, chlapi však tyto klidné večery bez žen milují. Telka, fotbal, hokej nebo jiný sport, který při ženách musíte přepínat, pivo, chipsy, případně dobré chlebíčky, jednohubky, klobásky, které Vám připraví vaše polovičky (nebo maminy?). Pokud budete míť svatbu v létě, můžete se loučit i během grilování. Dobré grilované klobásky a pivo jsou skvělou kombinací.

                                                                                                               images (1)

Pořádný megažúr

A konečně, i chlapi milují mejdany, diskotéky a párty plné dobré hudby, alkoholu a žen vlnících se do rytmu hudby. Pokud jste Vy, nebo Váš „ženiaci se“ kamarád společenský typ, tak je toto nejlepší možnost. (Hned po Las Vegas, samozřejmě). Najděte si ve Vašem okolí skvělý bar (určitě už nějaké znáte). Začněte slavit doma s dobrým alkoholem a pak  ve velkém stylu dojděte  i na párty, tak, aby všichni věděli že jste přišli a že noc patří jedině Vám. Alkohol, hudba, DJ, dámy. To vše k rozloučení se svobodou patří a nezapomeňte ani na originální dárek

                                                      Ibiza-of-India(1)_20171202123848

Tipy na hry pro ženicha

Co tak se na rozloučke zabavit tím, že ženich bude muset během celého večera splnit seznam úkolů? Přikládáme pár tipů, které Váš večer určitě udělají zajímavým:

  • Najít něco modré a přinést to domů
  • Tančení na baru
  • Koupit drink pro barmana
  • Najít chlapce se stejným jménem jako má ženich
  • Lov podprsenky
  • Udělat si fotku na záchodech