OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Dětská oslava – Témata, která letí mezi chlapci II.

V prvním článku o tématech na dětské oslavy jsem Vám přiblížila pohádkové téma, které by jistě potěšily vašich chlapců. V tomto druhém článku se budu zabývat spíše obecným tématům, ne konkrétním, které nesouvisí s žádnou pohádkou nebo hrou. Oslavou v těchto tématech potěšíte nejen malých, ale i starších chlapců, kteří chtějí oslavit své narozeniny ve velkém stylu.

Oslava pro malé piráty

Kluci se už od malička hrávají na piráty, řídí své vlastní imaginární lodi a plaví se po neznámých vodách. „Pirátská“ téma nabízí opravdu mnoho možností, jak připravit oslavu a jak ji vyšperkovat do dokonalé spokojenosti vašich nejmenších. Na trhu dnes seženete množství předmětů s pirátským motivem. Místnost, kde oslavu plánujete můžete ozdobit balony, girlandami a pokud chcete být originální, zkuste sehnat maketu pirátské lodi. Nebo si ji můžete i vyrobit. Pamatuji si jeden karneval ze základní školy, kdy přišel můj spolužák v masce piráta a měl i obrovskou pirátskou loď vyrobenou z kartonů. Případně můžete vyrobit maketu piráta s otvorem v obličeji a udělat z ní fotostěny pro malé piráty. Připravit můžete pro všechny hosty i například pirátské pásky na oko. Toto téma nabízí mnoho možností, jak oslavu ozvláštnit. Stačí jen trošku tvořivosti a nadšení.

                                         f7515c1f7c620b637cdbef3d375ba159 

Oslava „V zemi dinosaurů“

Téměř každý malý kluk sbírá malé modely dinosaurů, dává jim jména a hraje se s nimi na milion způsobů. Vašich chlapců by proto určitě potěšila oslava, která by se nesla v tomto duchu. Zkuste nakoupit balóny, girlandy, lampiony s motivem dinosaurů. Po místnosti můžete rozmístit postavičky dinosaurů a vymyslet s nimi i nějaké hry a soutěže, které děti zabaví. Stejně jako při pirátech, i při dinosaurech můžete vyrobit z kartonu originální fotostěny, díky které zažije váš syn nejkrásnější narozeniny. Pokud máte více času a tvůrčí nálady, celou místnost, ve které připravujete oslavu můžete proměnit na zemi dinosaurů. Jelikož jsou dnes opravdu obrovské možnosti i ve výběru narozeninového dortu, pokud najdete šikovnou cukrářka celou oslavu můžete vyšperkovat dortem ve tvaru dinosaura, kterou budete podávat na talířích s vyobrazením dinosaura.

                                                        6d402aec0207d6d0a6ca802fc86471b7