OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Dětská oslava – Témata, která letí mezi chlapci I.

Pořádání nejen dětských oslav podle nějaké téma je stále čím dál větším trendem. Kromě tradičních témat pronikají i do světa dětských oslav stále nové motivy, které souvisejí s nejnovějšími trendy a pohádkami. V této sérii článků vám poradím, jak zorganizovat pro vašeho syna či dceru co nejstylovější oslavu, kterou jim budou závidět všichni kamarádi. Řekněme si na rovinu, děcka se stále probíhají v tom, kdo má nejnovější hračku, kdo měl největší dort a kdo dostal nejvíce dárků.

Pohádkové téma, které nikdy nebudou out

Oslava „Spiderman“

Znáte chlapce, který by neměl na stěně ve své dětském pokoji alespoň jednou zavěšen plakát Spidermana? Já ne. Pamatuji si, jak moji bratranci lepily nejen ve své dětském pokoji ale i v celém domě všude Spidermana. Asi každý kluk má ve svém životě období, kdy je pro něj Spiderman největším životním vzorem. Zkuste překvapit svého malého syna, o kterém víte že Spidermana obdivuje oslavou v tomto tématu.

Na trhu dnes seženete s motivem Spidermana téměř vše. Ubrousky, plastové sklenice, talíře, balóny. Navíc, pokud se vynasnažíme, může se vám podařit sehnat i maketu Spidermana nebo alespoň plyšovou hračku a dozdobit celý prostor, kde budou malí hrdinové slavit. Pokud neseženete balóny s motivem Spidermana, klidně použijte červené a modré.

                                                          SpiderMan-Party-DecorationA

 

Oslava „Cars“ (Auta)

Auta, tedy Cars, je pohádka, která ani mě nikdy neomrzí. Spolu s nejmladšími členy naší rodiny jsem při ní usínala. (Často spíše než usnuli děti.) Všech chlapců (možná i dívky) určitě nadchl příběh McQueena a jeho kamarádů. Zkuste se poohlédnout po ubrouscích, plastových kelímcích či talířích, balónech a i jiných ozdobách s tímto motivem. Určitě je najdete nepočítaně. Pokud navíc darujete své ratolesti dárek (například dětské povlečení – ty měli u nás doma úspěch, ne každý přece spí s McQueenem, nebo tašku do školy, pyžamo, …) bude to dvojnásobná radost.

                                                                 Cartoon-Disney-Lightning-McQueen-Cars-Birthday-Party-Decorations-Kids-Cups-Plates-Baby-Shower-Disposable-Tableware-Supplies  

Oslava Letadla

S pohádkou Letadla jsem se já osobně poprvé setkala, až když jsme i my připravovali dětskou oslavu. Jelikož jsme chtěli aby byla tip-top, podívali jsme si i my dospěláci tuto pohádku. Je velmi podobná pohádce Auta. Nevím, jestli má příznivce i mezi dívkami, chlapců si však získala. Proto by je zcela jistě potěšila i oslava v tomto stylu. Dekorace s vyobrazením Prášky, jako hlavního hrdinu pohádky Letadla by potěšili srdíčko nejednoho malého hrdinu. Na trhu dnes seženete opravdu cokoliv s motivem této pohádky. Zkuste se také poohlédnout po dárcích s tímto vzorem, vaše děcka se určitě potěšila a budou vám nesmírně vděčné.

                                                                 83a19cc54343142f3c74c0dd4670bac4