OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Dětská oslava – Témata, která potěší všechny dívky II.

Témat na oslavu pro dívky je docela hodně a proto jsem pro vás připravila i druhý článek o tom, jakou téma můžete vybrat na narozeninovou oslavu pro vaši ratolest.


Narozeniny s princeznou Sofií


Pohádka, respektive televizní seriál, ze kterého jsou nadšené všechny dívky je určitě i seriál Princezna Sofia. Každé malá holka touží být alespoň jednou princeznou a právě na narozeniny jim toto přání můžete splnit. Oslavě v tomto tématu se potěší zejména mladší dívky, které můžete mimo jiné překvapit i novou panenkou princeznou Sofií, která je v současnosti dostupná v mnoha verzích. Pokud budete mít více času, určitě se vám podaří najít i kostým pro vaši princeznu Sofii a pro všechny ostatní oslavenkyně můžete připravit princeznovské korunky. Stejně jako i při předchozích tématech, i při této můžete připravit pro děti fotostěny s princeznou Sofií. Ti, kteří znají tuto pohádku určitě vědí, že k ní patří i létající koberec. Zkuste jako dekoraci připravit nějaký zajímavý koberec, který můžete ozdobit a vymyslet třeba i nějakou hru. Nezapomeň určitě ani na balóny, girlandy, talíře, skleničky a dort. Každá šikovná cukrářka určitě zvládne upéct princeznu Sofii.

                                   Sofia-the-First-Party-Supplies

My Little Pony


I vaše děti mají určitě během svého dětství období, že pokud s nimi vejdete do hračkářství, okamžitě zamíří k regálům s hračkami My Little Pony. A pokud tedy milují hračky My Little Pony, určitě by je potěšila i taková oslava. K pohádce My Little Pony patří neodmyslitelně nejen poníci, ale i jednorožci. V hračkářství určitě sežene obrovského plyšáka, se kterým se děti budou moci nejen fotit, ale i hrát. Dávejte však pozor při výběru, každý poník nebo jednorožec mají totiž jinou superschopnosť a osobnost. Ideální je, pokud víte, který z nich je nejoblíbenějším pro vaši dceru. Můžete ji potěšit i takovým tematickým dárkem. Celou místnost můžete díky dekoracím na kouzelný svět, který vaše děti znají z pohádky My Little Pony. Zkuste po místnosti rozmístit hračky, vyrobit kouzelné domky v nichž poníků v Ponnyville žijí. Samozřejmostí jsou balóny, girlandy, talíře, skleničky, brčka. Dokonce jsem viděla už i dort s tímto motivem.

                                                                 ___________