OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info
LETNÍ SOUTĚŽ. ZÍSKEJ SUMU NÁKUPU ZPĚT! 💰 Info

Témata, které potěší všechny holky I.

Pokud připravujete oslavu pro vaši dceru, kamarádku, neteř, sestřenici nebo známou máte neuvěřitelně mnoho možností, jak tematicky zaměřit narozeninovou párty. Mladší dívky zajímají jiná témata jako starší, proto vybírejte téma i na základě věku oslavenkyně. Ujistěte se, že téma, kterou jste si vybrali vaši ratolest zajímá a oslavě se potěší. 

Rovněž při výběru tématu nezapomínejte na to, jakou oslavu připravili rodiče dceřině kamarádce. Dívky nemají rády ani stejné oblečení, tému oslavy už vůbec. V tomto prvním článku se zaměřím především na dvě pohádkové témata, která momentálně nejvíce letí mezi dívkami a kterým se většina z nich určitě potěší. 

Oslava v Ľadovom kráľovstve (Frozen)

Pohádka Frozen je jednou z nejsledovanějších pohádek posledních let. Jakmile ji dívky viděli, toužili mít penál, tašku, tričko a všechno ostatní s vyobrazením Elsy nebo Olafa. Pohádka Frozen oslovila nejen děti, ale i dospělé. Svému partnerovi však oslavu v tomto stylu určitě nepřipravujte. Dívky velmi potěší výzdoba jako z Ledového království. Zkuste vyrobit z kartonu rampouchy, postavu Olafa, jehož můžete nakreslit fixy případně vytvořit krepovým papírem. Pokud máte více času a trpělivosti, zkuste ho připravit tak, aby se s ním kamarádky oslavující s Vaší dcerou mohli fotit. Můžete mu například vystřihnout z kartonu ruky tak, aby se pod ně mohly šoupnout děti a vypadalo by to, jako by je objímal. Chybět na oslavě určitě nemohou sklenice, talíře, balóny, girlandy, ubrousky. Pokud chcete být originální, zkuste vaši oslavenkyni obléknout do kostýmu Elsy. Určitě se jí taková oslava bude líbit.

                           olaf

  

Oslava s Hello Kitty

Pokud existuje nějaká kočička, kterou zná opravdu každý, je to Hello Kitty. Oblibují ji zejména menší dívky. Mě jako dítě ještě hit Hello Kitty nezastihl, ale v dnešní době je opravdu populární. Chcete-li připravit pro Vaši dceru oslavu, na jakou nezapomene a za jakou vám bude neuvěřitelně vděčná, zkuste právě toto téma. Všem oslavujícím můžete připravit například škrabošky na obličej s vyobrazením Hello Kitty a pokud chcete, aby se oslavenkyně odlišila od ostatních, zkuste jí zapůjčit nebo vyrobit celý kostým. Nezapomeňte ani na balóny, girlandy, ubrousky, talíře, skleničky a jiné dekorace s tímto motivem, které jsou na trhu dostupné. A protože v dnešní době jsou opravdu neomezené možnosti, určitě se vám při troše snahy podaří sehnat dort ve tvaru Hello Kitty. I když vás to možná bude stát více námahy, spokojenost vaší ratolesti jistě bude stát za to.  

                  kitty