OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Připravte program na dětskou oslavu I.

Připravit dětskou oslavu určitě není žádná malina. Hlavně mladší děti jsou hravé a pokud nechcete, aby se na oslavě nudili, musíte jim vymyslet dopředu skvělý program. Pokud si nevíte rady, zkuste i tyto hry a soutěže.

Stoličkový tanec

Židlovým tanec je klasika z dětských karnevalů, institucí středního plesů i svatebních oslav. Jeho pravidla jsou naprosto jednoduché a kromě toho, že je to dobrá soutěž, děcka si při ní i zatančí a zabaví se. Pravidla jistě znáte, ale pokud náhodou ne, shrnu jejich pro Vás.

Do středu místnosti, ve které budete židlovým tanec hrát dejte do kruhu židle. Jejich počet však musí být o jednu nižší, než počet soutěžících. Soutěžící tančí kolem židlí, dokud je zapnutá hudba. Když hudba ztichne, jejich úkolem je co nejrychleji si sednout na nejbližší židli. Ten, komu se už nezvýší židle ze hry vypadává. Hra končí, když z posledních dvou soutěžících s jednou židlí zůstane jeden, který si na poslední židli sedne. Dávejte při této hře větší pozor, aby se děti náhodou nezranili.

                                                                                         musical-chairs

 

Domáci twister

I Vaše děti určitě znají hru Twister. Pokud nechcete investovat do kupování této hry, můžete spojit příjemné s užitečným a nechat děti aby si vyrobili svůj vlastní domácí twister. Na internetu najdete mnoho obrázků, podle kterých můžete vytvořit ruletu. Pokud na to nemáte čas a trpělivost, zkuste hrát tak, že děti budou posouvat své ruce a nohy na základě vašich pokynů. Samotný hrací plán připravíte tak, že z tvrdého papíru nebo kartonu vystřihne stejně velké kruhy. Připravte dětem fixy a nechte je, aby během oslavy namalovali kruhy barvami: červenou, žlutou, zelenou a modrou. Z každé barvy připravte 6 kruhů. Úkolem dětí bude přesouvat své ruce a nohy podle vašich pokynů nebo podle toho, jak ukáže ruleta.

                                                                             two-happy-girls-play-twister-game_212944-293

 

Čokoládová hra

Tuto hru můžete hrát s rekvizitami, které doma určitě máte. Připravte na talíř čokoládu, vidličku a nůž. Asi 3 metry od čokolády poklademe na stůl nebo židli kabát, čepici, šálu, rukavice, jakékoli jiné části oblečení Vám napadnou, které si děti mohou na sebe oblékat. Připravte kostku na házení. Jako první může házet oslavenec nebo oslavenkyně. Hráč, který hodí na kostce šestku si musí co nejrychleji obléci všechny kusy oblečení, jít k čokoládě, ukrojit si z ní kousek, nožem a vidličkou ji sníst, vrátit se rychle zpět, svléknout oblečení a připojit se zpět k ostatním hráčům. Ti zatím házejí kostku. Jako druhý v pořadí běží k čokoládě ten, kdo hodí číslo šest. Alternativou k čokoládě může být i narozeninový dort, koláč, pohár nutely, arašídové máslo a podobně. Výběr zůstává jen na vás a vaší fantazii.