OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Oslavte 20.narozeniny ve velkém stylu!

Oslava dvacátých narozenin je jednou z největších oslav v životě každého mladého člověka. Je to oslava skvělého věku, kdy se oslavenec může pořádně odvázat a zažít nejdivočejší párty. Já si na svou oslavu dvacátých narozenin vzpomínám jako na úžasnou párty se svými nejlepšími kamarády s poloviční dortem, svíčkami, které se nedaly sfouknout a byla to jedna z nejlepších narozeninových oslav, jakou jsem dosud zažila. Pokud plánujete oslavu dvacátých narozenin pro sebe (nebo i pro své kamarády, kamarádku, přítele) zkuste si přečíst pár mých nápadů a rad, jak takovou oslavu připravit.

Dobré místo

Pokud uvažujete nad správným místem, kde by se tato oslava měla konat, určitě vycházejte z toho, co má rád oslavenec, kdo se oslavy zúčastní a jak dlouho plánujete slavit. Můžete zvolit tradiční oslavu doma (pokud plánujete oslavu s kamarády, klidně rodičů pošlete na víkendový wellness) případně někde v podniku. Chcete-li zažít něco dobrodružnější, zkuste stanovačke v campu s táborákem, kytarou a spaním ve spacácích. Určitě to bude jedna z nejlepších vzpomínek vaší mládí.

                                                  popular-glamping-destinations

 

Správná hudba

K oslavě dvacátých narozenin patří neodmyslitelně i dobrá hudba. Vycházejte při jejím výběru z toho, co má rád oslavenec. Pokud plánujete slavit doma, můžete si hudbu vybrat podle vlastního gusta. Nejlepší je současná taneční hudba, při které si i zatančíte, zazpíváte a zabavíte se. Pokud připravíte oslavu v podniku, musíte se přizpůsobit hudbě, jakou tam hrají. Podnik ve kterém budete oslavovat vybírejte i na základě tohoto kritéria. Oslava pod stanem je výbornou příležitostí posedět u táboráku a zabavit se hraním na kytaru a zpíváním písní.

                                                     Sober-Dance-Party

 

Dobré občerstvení

Na oslavě dvacátých narozenin můžete sníst a vypít v podstatě cokoliv. Určitě nesmí chybět alkohol, vybírejte ho podle toho, kdo bude slavit. (Nezapomeňte ho však připravit dostatek.) Když budete vybírat jídlo, berte ohled na to, kdy budete oslavovat a jak dlouho. Připravte klasické chipsy, popcorn, i nějaké sladké občerstvení. Pokud budete oslavovat déle nachystejte i nějaké chlebíčky, jednohubky. Pokud budete oslavovat pod stanem, volba jednoznačně padne na něco dobrého, co si můžete na ohni opéct. Oslavu doma můžete spojit například is grilovačku.

                                                     Brunch-Bruschetta-Bar-1

 

Pozvaní hosté

Když budete oslavovat 20. narodeniny, určitě neplánujete spojit oslavu s rodinou a oslavu s kamarády. Připravte dvě zvláštní oslavy, jednu tradiční pro rodinu a druhou bláznivou párty pro kamarády. Pozvěte všech nejbližších kamarádů, se kterými se rádi bavíte.

                                                                birthday-party-dj