OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Písně na novomanželský tanec II.

V prvním článku jste si mohli přečíst co to o klasice, s kterou nezkazíte nic a kterou jste určitě už i Vy slyšeli na milionu svateb, na kterých jste byli. Když chcete zůstat při romantice, kterou však neslyšíte na každé druhé svatbě (pouze na každé třetí), podívejte se na tento seznam písní. Možná Vás právě některá z nich osloví a vyberete si ji jako píseň pro Váš první společný novomanželský tanec.

 

                            couple-dancing-with-guests-clapping-in-background-186764087-58a4b5be3df78c4758da7002

 

  1.      Ron Pope – A DROP IN THE OCEAN

Tato píseň je jednou z těch, ke kterým mám já vytvořen velmi silný citový vztah. Spojuje se mi se skvělými a úžasnými zážitky. Romantická píseň, na kterou se Vám bude během novomanželského tance příjemně pohupkávať z nohy na nohu a budete si šeptat do ucha samy příjemné zamilované věty. Například, jak se zpívá v písni, že jste pro druhého nebem. A že bez sebe prostě nemůžete žít. Znáte něco romantičtější? Pro mě je tato píseň úplným favoritem.

 

                                                                                               

  1.      John Legend – ALL OF ME

Další z mých srdečních záležitostí, ke které mám vytvořen (ano, jsem romantická a jemná duše) citový vztah. Zní na první poslech trochu melancholicky, ale když se zaposloucháte do textu a zvyknete si na její rytmus, zamilujete se do ní. Kdy jindy byste si měli šeptat do ucha, že milujete všechny své nedostatky, pokud ne právě na svatbě (když Vám už vlastně nic jiného ani nezbývá)?

 

 

                                                                                               

  1.      Ron Pope – PERFECT FOR ME

Jak vidno i při první písničce tohoto seznamu, Ron Pope a jeho písně jsou pro mě zvláštní kapitola. I tato patří k mým srdečním záležitostem a také se mi spojuje s jistým obdobím v mém životě. Romantika jako vyšitá, s pomalým rytmem skvělým na novomanželský tanec. A s ještě úžasnějším textem, díky kterému si během tance můžete děkovat, že jste spolu, že jste se našli a vyznávat si, že jste pro sebe prostě dokonalí.

 

 

                                                                                                 

  1.      James Morrison – YOU GIVE ME SOMETHING

Další romantická píseň, která je už ale trochu hlasitější, ale stále skvělá a vhodná na novomanželský tanec. Zpívá se v ní o tom, že toužíte držet každé ráno jen svoji polovičku a že jste ochotni navzdory všemu to spolu zkusit. Protože jste pro sebe prostě vším a nic krásnějšího v životě neexistuje. Pusťte si ji a zkuste si představit sebe v bílých svatebních šatech (páni v obleku, samozřejmě). Není skvělá?

 

 

                                                                                                 

  1.      BoysLikeGirls ft. Taylor Swift – TWO IS BETTER THAN ONE

Písnička, jejíž název není žádným tajemstvím. Všichni to víme a všichni jsme to určitě alespoň jednou v životě zažili. Píseň o prvních momentech vztahu, při které si můžete šeptat krásné věci a tančit spolu do nepříliš pomalého, ale ani rychlého tempa. Plná emocí a zároveň tak jemná. Určitě ji znáte. A pokud ne, tak si ji zamilujete už po prvním slyšení.

 

 

                                                                                                 

  1.      Christina Perri – A THOUSAND YEARS

Další z písní, se kterou se mi spojují skvělé příjemné vzpomínky. Už i její název naznačuje, že bude určitě minimálně tak romantická, jako všechny předchozí. Jemná, romantická, láskyplná. A takový je i její text. O věčné a nekonečné lásce, trvající tisíc let. Minimálně. Zkuste si ji pustit a zaposlouchat se do ní. Určitě i sami usoudíte, že je skvělou volbou pro Váš první novomanželský tanec.