OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Písně na novomanželský tanec I.

Novomanželský tanec má neuvěřitelné kouzlo nejen pro nevěstu a ženicha, ale i pro všechny svatební hosty. Kromě toho, že je jedním z prvních testů pro novomanžele, ve kterém se otestují jak dokáží spolupracovat, je také jedním z nejdojemnějších momentů svatby. Vybrat si správnou píseň je někdy opravdu uměním. Chlapi zvyknou zaujmout pasivní postoj, se kterým se dámy jen těžko smíří. Někteří jsou ale světlou výjimkou, na výběru se rádi podílejí a dokonce se ochotně zúčastní hodin tance. Píseň, kterou si vyberete na novomanželský tanec bývá tou, která Vás provází později ve všech důležitých společných životních okamžicích. Nenechte výběr na náhodě nebo na DJ-a a vyberte si svou píseň dopředu. Nabízím Vám pár tipů na písně, o kterých budu určitě jednou (když dojde na psa mráz) uvažovat já.

Dopředu Vás upozorňuji, že nejsem moc fanouškům moderních dynamických a dopředu plánovaných choreografií, mám ráda romantické jemné písně plné lásky a vyznání.

 

      wedding_dance

 

  1.      Roy Orbison  – OH, MY LOVE, MY DARLING (z filmu Duch)

Legendární píseň z ještě legendárnejší filmu Duch zná každý. Určitě jste alespoň jednou s Vaši budoucí polovičkou dívali na rande film Duch a plakali (nebo ji pozorovali jako pláče). Neumím si představit romantičtější píseň na novomanželský tanec jako píseň o touze po dotecích a o touze být navěky spolu. Pokud jste těžcí romantici a chcete, aby byl takový i Váš první společný tanec (už jako manželů), volba by měla jednoznačně padnout na tuto skvělou, pomalou, romantickou píseň.

 

                                                                                     

  1.      Richard Marx – RIGHT HERE WAITING

Jedna z mých nejoblíbenějších písní s nálepkou „romantické“, kterou dokážu poslouchat při romantické náladě pořád dokola je podle mě také dobrou volbou, minimálně pro mě. Další romantická jemná láskyplná píseň o úplném poblázněni z lásky. Co hezčí si můžete při tancování svého prvního novomanželského tance šeptat do ucha jako že budete u sebe stát navždy? Podle mě rozhodně nic!

 

                                                                                     

  1.      Bon Jovi – ALWAYS

Další romantický ploužák plný lásky, upřímnosti, citů a všeho, co k lásce patří. Navždy je slovo, které na svatbě opakují ženich a nevěsta často a tedy, měly by to myslet vážně. Píseň, v níž se zpívá o věčné láske, o tom, že se budete milovat vždy, navždy, v dobrém i zlém, je tou správnou na novomanželský tanec, pokud jste romantické duše jako já.

                                                                                     

  1.      Extreme – MORE THAN WORDS

Znáte? Neznáte? Určitě ano, jen si ji musíte pustit, abyste věděli, o jakou píseň jde. Další klasika, sice trochu hlasitější, ale stále prudce romantická, plná lásky, citů, vyznání. Dokazovat si lásku skutky je jedna z nejdůležitějších věcí ve vztahu, o níž se zpívá iv této písni. Ta se proto také úžasně hodí na první společné taneční kroky novomanželů. Zkuste se do ní zaposlouchat, možná se Vám zalíbí právě tato možnost. 

                                                                                       

  1.      Robbie Williams – ANGELS/ SHE’S THE ONE

Robbie Williams je prostě klasika, kterou si na svůj novomanželský tanec vybírá mnoho párů, protože jeho písně jsou romantické, srdcervoucí, plné lásky a jeho texty jsou citlivé a jemné. Písně o hledání lásky, nalezení lásky, o věčné lásce, o tom, že „ona je ta pravá“. Pokud si ji nevyberete jako píseň na Váš první novomanželský tanec, určitě během svatební noci zazní jeho písně a zatančíte si na ně, možná i s rodiči.

 

                                                                                     

 

                                                                                     

  1.      Kelly Family – I CAN’T HELP MYSELF

Víte, kterou píseň nenajdete na každé svatbě? Právě tuto. Pro mě je to jedna z písní, která se spojuje se skvělými vzpomínkami. Píseň, která to říká jednoduše. „Miluji Tě a chci Tě.“ To nejdůležitější v manželství, i v každém jiném vztahu. Zašeptejte si to i během svého novomanželského tance do ucha miliónkrát. Možná i při tancování na tuto píseň.