OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Narozeninové pozvánky

Pokud plánujete organizovat narozeninovou oslavu, jsou věci, na které byste ani náhodou neměli zapomenout. Pokud jste již vybrali datum oslavy, čas, místo a hosty, jejichž na oslavu pozvete, dalšími na řadě by měly být pozvánky. Můžete si vybrat hned z několika možností jako hosty (případně i samotného oslavence / oslavenkyni) na oslavu pozvat. Zkuste si přečíst pár dobrých nápadů, jak pozvat hosty na narozeninovou oslavu.

Klasika

Klasické pozvánky asi nikdy nebudú out. Nie je síce v súčasnosti bežné pozývať hostí na narodeninovú oslavu klasickými narodeninovými pozvánkami v obálke, môže to byť však celkom dobrý nápad skúsiť takto ozvláštniť pozývanie a zaspomínať si na staré čas. Pamätám si, ako som na základnej škole v 2.ročníku pozývala kamarátky a spolužiačky na oslavu  ručne vyrobenými pozvánkami. Klasické papierové pozvánky môžete vyrobiť ručne doma, môžete si ich napríklad aj kúpiť, alebo dať vytlačiť na mieru vymyslené a pripravené pozvánky. Určite nimi nenarobíte škodu.

Mailové pozvánky

Mailové pozvánky sú čoraz populárnejšími. A nie len mailové, ale akékoľvek internetové pozvánky. Tak, ako nahradili tradičné písanie listov, tak nahradili nové technológie aj klasické tlačené pozvánky. Ak nechcete poslať len obyčajnú správu alebo mail s dátumom, miestom a časom, skúste vymyslieť originálny text. Prípadne vytvorte pozvánku napríklad vo photoshope a rozpošlite ju mailom namiesto pošty.

 

                                                                               save-the-date-invitation-festive-flowers-send-postcards-online-9323_29

 

Telefón

Telefon je také skvělým způsobem, jak pozvat hosty na oslavu. Dnes mají telefon i malé děti a je velmi jednoduché zavolat přátelům a takto je pozvat. Je to však časově o cosi zdlouhavější.

 

                                                                                            cell-phone-tracking

 

Facebook

Facebook je úchvatná věc. Na chatování, sdílení, komentování, lajkování. A i na pozvání. Vytvořit událost na Facebooku a pozvat všechny známých, se kterými chcete oslavovat a které chcete mít na oslavě je jedna z nejjednodušších cest, jak pozvat na oslavu všechny hosty. Je to nenákladné, jednoduché, současné a šetří to čas.

 

                                                                                                                      Facebook_1_Cake