OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Jak vybrat správné balóny na oslavu

Pokud jste již někdy plánovali jakoukoliv oslavu, určitě víte, že výzdoba je stejně důležitá, jako například program. Dotváří celkovou atmosféru oslavy a má nemalý podíl na tom, jak se hosté na oslavě cítí. Součástí výzdoby mohou být girlandy, květiny, lampiony ale zejména balóny. Pokud nechcete nic vsadit na náhodě a připravit co nejlepší výzdobu, přečtěte si pár rad o tom, jak a jaké balóny vybírat na oslavu.

Balóny na dětskou oslavu

Na oslavu pro děti můžete vybrat v podstatě jakékoliv balónech. Trendem jsou však tématické dětské oslavy, na které byste měli pořídit balóny v konkrétní tématu. Mohou to být klasické balóny s obrázkem, nebo i 3D balóny ve tvaru například Mickey Mouse.

 

                                                                                  il_570xN.1783716555_g0il

 

Barevné balóny

Pokud se rozhodnete pro jednoduché jednobarevné balóny, máte na výběr ze široké nabídky barev, která je dostupná na trhu. Určitě byste však měli barvu balónů sladit se zbývajícími barvami, které jsou součástí výzdoby. Jednobarevné balóny se hodí i na oslavu pro malé dětičky. Pokud jste za klasiku, vyberte pro dívky růžovou v kombinaci například s bílou či šedou, nebo s jiným odstínem růžové. Chlapcům připravte výzdobu z balónů v modro-bílé kombinaci. Chcete-li trochu experimentovat, sáhněte například po kombinaci žluto-zelené, bílo-zelené, fialovo-žluté nebo i modro-žluté.

 

                                                                          71wZFwzoOJL._AC_SL1500_

 

Tvarovací balóny

Tvarovací balóny jsou součástí každé dobré dětské nebo teenagerské oslavy. Poslouží nejen jako skvělá dekorace a součást výzdoby, ale i jako pomůcka pro kouzelníka. Rovněž ho můžete použít i při soutěžích a hrách pro děti na dětské narozeninové oslavě. Zkuste zabavit děti tak, že je necháte vytvarovat z balónů například zvířátka.

 

                                                                                    Balloon-dogs-GettyImages-90339990-58d01f225f9b581d72ca4ec3

 

Obrovské balóny

Chcete-li překvapit oslavence i hosty bombastickou výzdobou, zkuste bombastické obrovské balóny. Na trhu jsou dostupné balóny o průměru dokonce až 1 metr. Můžete si vybrat z mnoha barev a jsou dokonce tak pevné, že vám tak jednoduše neprasknou.

 

                                                                                                 7185RV+RnoL._AC_SY879_

 

Balóny – čísla

Nejen v oblečení či botách existují aktuální trendy. I mezi balonovou výzdobou můžeme pozorovat, že to, co je momentálně „in“ se neustále mění. Momentálním trendům převládajícím ve světě oslav jsou balóny ve tvaru čísel. Určitě jste postřehli tento aktuální trend. Je opravdu skvělým způsobem ozvláštnění zdánlivě obyčejné výzdoby a navíc – určitě potěšíte i oslavence.

 

                                                                                            f91a4800d8bde77687c6307eec82c530