OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Balóny na narozeninovou párty

Balóny jsou nezbytnou součástí každé správné oslavy narozenin. Jsou součástí výzdoby a z místnosti vytváří prostředí pro party, ve kterém se budete cítit jako z amerického filmu. Stačí pokud zvolíte správně. A to může být skutečný kámen úrazu, jelikož výběr dnes je tak široký, že výběr správných balónků je skutečnou vědou. Musí nejen skvěle ladit s prostorem. Ideální je, pokud souvisejí s tématem oslavy. Výběr balónů pro oslavu narozenin jistě nenechte na poslední chvíli – aby se vám to nevypomstilo.

Color blocking

Především byste neměli zapomínat, že celá výzdoba – včetně balónků – by měla být dokonale sladěná. Současným módním trendem nejen v oblečení je Color blocking – kombinace dvou nebo tří výrazných barev, které zdánlivě netvoří jednotný celek, ale ve skutečnosti díky výraznému kontrastu vytvářejí zajímavý efekt. Spojte zelenou – modrou – červenou. Je pro Vás tato kombinace bláznivá? Na první pohled ano, ale pokud to zkusíte, budete překvapeni. Zelená a růžová, nebo červená a modrá, vypadají také skvěle.

                                                                              aa0f20bdc802304021db234a00c59be9

 

Pastel je v móde

Pastelové barvy, které nejvíce milujeme v létě, kdy je teplo, a automaticky nás přivádí k pestrobarevnějším kombinacím a my se nestaráme o tmavší a ponuré (nebo jednobarevné) balóny. Pastelové barvy jsou skvělý trend a můžete si je vybrat pro každou narozeninovou párty – ať už se jedná o děti nebo dospělé, chlapce nebo dívky, muže a ženy. Kombinujte dětskou růžovou a dětskou modrou barvu, přidejte kontrastní tmavší odstín a skvělou balonovou výzdobu máte na světě.

                                                                                                                          965532

Řekněte to balónem

Pokud vyberete balónky, které jsou specificky narozeninovými balónky, můžete si také vybrat z různých možností. Můžete si vybrat balón s přáním „Happy Birthday„. Existují dvě možnosti pro nápisy. První je balón ve tvaru tohoto přání – fóliové balónky v zlaté nebo stříbrné barvě. Druhou možností jsou klasické balóny v černé nebo bílé barvě s nápisem. Pokud nechcete tyto balóny a chcete něco jednodušší – zkuste balónky s čísly. Jsou to skvělá volba, zejména pokud je to významné životní jubileum.