OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Helium Beer

Helium je jedním z nejoblíbenějších společníků na každé správné a dobře připravené párty. Je skvělým pomocníkem v případě, že chcete, aby Vaše balóny létali pořádně vysoko a pořádně dlouho. Používá se na naplnění zejména velkých fóliových balónů různých tvarů a barev. Helium se však nepoužívá jen na naplnění balónů. Stále častěji se stává nedílnou součástí každé správné párty díky jeho skvělé schopnosti měnit hlas lidí. Helium je plyn, díky kterému se hlas člověka, který ho vdechne změní na nepřirozeně vysoký.

Helium přináší na každou párty neopakovatelnou zábavu, na kterou všichni vzpomínají ještě dlouho po ní. Slyšeli jste však už o nejnovějším trendu, který ovládl milovníky párty – Helium Beer? Jde o nový způsob, jak změnit výšku hlasu na nepřirozeně vysoký, tak jak to dokáže Helium. Novinka byla mnohými považována za must have tohoto léta a podzimu. Pivo s obsahem hélia by mělo být schopno stejné změny, jako helium, kterého se nadechneme z balónu. Skutečně to však funguje, nebo je Helium Beer pivo jen jedním z mnoha nesmyslných a nereálných výmyslů? Pokud jste si právě naplánovali párty, na které si budete s přáteli užívat zábavu díky Helium Beeer, ještě chvíli počkejte.

Existuje několik důvodů, kvůli kterým je naprosto nemožné, aby pivo Helium Beer fungovalo. Jedním z největších důvodů, který absolutně vylučuje možnost existence tohoto piva je, že helium není rozpustné ve vodě, a tedy ani v pivu. Tím pádem je nemožné, aby bylo v pivu obsažené hélium a dokázalo tak měnit výšku hlasu. Nuže, Helium Beer se tak stalo trhákem a hitem i bez toho, aby vůbec reálně fungovalo.

V hlavě jste již měli vidinu skvělé párty, na které byste všech oslnily díky novince – pivo Helium Beeer, díky kterému byste si nejen vypili, ale také zabavili? Nezoufejte! Zůstaňte při klasice! Vyberte si na Vaši párty, kterou nejblíže plánujete Helium z naší nabídky, které Vás určitě nezklame a zažijete s ním mnoho zábavy při měnění hlasu. A pokud Vám při tom bude chybět pivo, klidně ním (tím normálním) to helium můžete zapít.