OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Zabavte teenagery na párty I.

Při párty pro teenagery je nejlepším způsobem, jak předejít nude předem připravit dobrý program. Je snad jasné, že jejich nezabaví stejnými hrami jako děti na dětské oslavě. Zabavit teenagery je mnohem složitější a náročnější jak zabavit děti. Pokud vyzkoušíte naše hry a soutěže, určitě se Vám podaří jejich pobavit a připravit jim dobrý program. Při plánování programu jim však nezapomeň nechat i volný čas, teenageři si často rádi organizují svůj čas sami.

Pantomima

Pantomima je skvělá, pokud všem dojdou slova. Je to taková oddechová hra, při které se zabaví všichni. Vyberte si téma, ze které budete vybírat slova, fráze nebo věty, které budete ukazovat a hádat. Můžete zkusit přísloví, rčení, názvy filmů, pohádek, seriálů, filmové postavy. Jeden z party vždy ukazuje slovo, které si sám vybral a ostatní ho hádají. Případně se můžete rozdělit na dvě skupiny. Skupina vždy hádá, co ukazují jejich soupeři. Vyhrává ta skupina nebo jednotlivec, který toho uhodne nejvíce.

                                                     5-quick-and-fun-verb-games-for-esl-class4

 

Láhev

Hru s lahví určitě zná každý, kdo se někdy zúčastnil nějaké párty. Stačí na ni jednoduché rekvizity a díky tomu, že úkoly si určují hráči navzájem se při ní zabaví opravdu každý. Pravidla jsou naprosto jednoduché a určitě je znají téměř všichni. Stačí vám k tomu obyčejná prázdná láhev a fantazie. Všichni soutěžící si sednou do kruhu a vybere se jeden, který začíná. Ten roztočí láhev, která při zastavení ukáže na jednoho ze soutěžících sedících v kruhu. Soutěžící, na kterého ukáže láhev si vybírá pravdu nebo odvahu. Pokud si vybere pravdu, musí odpovědět na otázku, kterou mu položí ten, kdo roztáčel láhev. Pokud si vybere odvahu, musí splnit úkol, který mu je určena. Ideální je, pokud se při této hře soutěžící dobře znají.

                                                                                                         Sťahovanie

 

Nesrozumitelné názvy

Pokud mají všichni hráči stejný vkus na hudbu a filmy, mohou si zahrát i hru nesrozumitelné názvy. Soutěžící se rozdělí do dvou skupin. Dopředu se dohodnou, zda budou hádat název písně, filmu, seriálu, … Každá skupina se dohodne na jenom názvu a její členové si rozdělí mezi sebou slova. Skupina vykřikne najednou pořádně nahlas název tak, že každý zakřičí své slovo. Soupeři hádají, o jaký název jde. Vyhrává skupina, která uhodne více názvů vybraných věcí.

 

                                                                 35ad11bd5e1e470ad6d450.68228709_