OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Temperování čokolády

Temperování dodává čokoládě žádoucí lesk, který je nezbytný pro docílení dokonalého výrobku. Proces temperování čokolády musí projít několika fázemi -ohrievanie, chlazení a odpočinek.

Nejprodávanější

P02139 0 58a3f9db5cac6349109846b951fb4029
579 Kč –38 %
Cukrářský teploměr
Skladem (1 ks)
P02139
Původně: 579 Kč  (–38 %)
359 Kč
55221 stierka s teplomerom
749 Kč –37 %
Stěrka s teploměrem
Skladem (2 ks)
SC5180
Původně: 749 Kč  (–37 %)
469 Kč
50399 silikonova vareska s teplomerom
1 119 Kč –37 %
Původně: 1 119 Kč  (–37 %)
699 Kč
3 položek celkem

Cena

359699
1359699

Značky

Položek k zobrazení: 3
P02139 0 58a3f9db5cac6349109846b951fb4029
579 Kč –38 %
Cukrářský teploměr
Skladem (1 ks)
359 Kč
P02139
50399 silikonova vareska s teplomerom
1 119 Kč –37 %
699 Kč
ACC087
55221 stierka s teplomerom
749 Kč –37 %
Stěrka s teploměrem
Skladem (2 ks)
469 Kč
SC5180