Objednávky do 12:00 doručíme do 1 pracovního dne. Info

Temperování čokolády

Temperování dodává čokoládě žádoucí lesk, který je nezbytný pro docílení dokonalého výrobku. Proces temperování čokolády musí projít několika fázemi -ohrievanie, chlazení a odpočinek.

Nejprodávanější

P02139 0 58a3f9db5cac6349109846b951fb4029
Cukrářský teploměr
Skladem (1 ks)
P02139
 
629 Kč
55221 stierka s teplomerom
Stěrka s teploměrem
Skladem (4 ks)
SC5180
 
809 Kč
50399 silikonova vareska s teplomerom
 
1 209 Kč
4 položek celkem

Cena

6291539
16291539

Značky

Položek k zobrazení: 4
P02139 0 58a3f9db5cac6349109846b951fb4029
Cukrářský teploměr
Skladem (1 ks)
629 Kč
P02139
50399 silikonova vareska s teplomerom
1 209 Kč
ACC087
55221 stierka s teplomerom
Stěrka s teploměrem
Skladem (4 ks)
809 Kč
SC5180