OBJEDNÁVKY DO 12:00 doručujeme do 1 pracovního dne. Víc info

Temperování čokolády

3 položek celkem
P02139 0 58a3f9db5cac6349109846b951fb4029
Novinka
Cukrářský teploměr
Skladem (1 ks)
509 Kč
P02139
50399 silikonova vareska s teplomerom
649 Kč
ACC087
55221 stierka s teplomerom
Stěrka s teploměrem
Skladem (> 5 ks)
519 Kč
SC5180

Temperování dodává čokoládě žádoucí lesk, který je nezbytný pro docílení dokonalého výrobku. Proces temperování čokolády musí projít několika fázemi -ohrievanie, chlazení a odpočinek.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné