OBJEDNÁVKY DO 12:00 DORUČUJEME DO 1 PRACOVNÍHO DNE. Info

Hnědá Potahovací hmota - rolovaný fondán čokoládová příchuť Renshaw 250 g

Kód: R02870
89 Kč –11 %
52241 hneda potahovacia hmota rolovany fondan cokoladova prichut renshaw 250 g
89 Kč –11 % 79 Kč
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Hnědá Potahovací hmota - rolovaný fondán čokoládová příchuť Renshaw 250 g

stiahnuť

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hnědá Potahovací hmota s čokoládovou příchutí je extra pevná a elastická. Upozorňujeme, že tento fondán má pevnější strukturu jako standardní fondán Renshaw. Díky svému hladkému povrchu je vhodný pro potahování dortů a zákusků ale stejně se dá použít i na výrobu jedlých dekorací, figurek a jiných ozdob. Na pokrytí kulatého dortu o průměru 24-26 cm nebo čtvercového koláče s rozměry 20x20 cm potřebujete cca. 0,5 kg fondánu. Produkt je vhodný pro vegetariány a vegany.

Postup

Vyválejte si dostatečně velký plát abyste rovnoměrně překryly horní a dolní část dortu včetně boků. Při přenášení plátu si můžete pomoci dlouhou trubkou případně válečkem, na kterou snadno natočíte pocukrované plát fondánu. Plát přikládejte na dort svrchu a zbytek spusťte přes hrany dortu. Pomocí nože odkrojte přebytečné části fondánu, ale dejte si pozor, abyste si nechali dostatek hmoty na překrytí boků. Při potahování si můžete pomoci plastovou "žehličkou", která zajistí hladký a rovný povrch a navíc se vyhnete bublinám. Jemně přitlačujte plát hmoty tak abyste ho nestáhly dolů, což by mohlo způsobit protržení hmoty. Po potáhnutí, odkrojte zbytky tak abyste nechali cca 1 cm přesah, tyto přesahy můžete podložit pod dort pomocí plastové "žehličky" nebo stěrky.

Po otevření důkladně zabalte hmotu do potravinářské fólii, zajistěte aby se nedostala do kontaktu se vzduchem, který způsobuje tvrdnutí hmoty.

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota  1698 kJ
Energetická hodnota  402 kcal
Tuky 9,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny  5,3 g
Sacharidy  79 g
- z toho cukry 77 g
Bílkoviny 1 g
Sůl 0,02 g

 

Složení výrobku

cukr, glukózový sirup, palmový olej, voda, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, zvlhčovadlo (E422), emulgátor (E471), stabilizátory (E413, E466), ochucovadlo, regulátor kyselosti (E330)

Alergeny

vyrobené v továrně, která zpracovává ořechy

Doplňkové parametry

Kategorie: Barevné potahovací hmoty (fondant)
Barva: Hnedá
Hmotnost včetně obalu (brutto): 250 g
Netto váha: 250 g
Pečení: Ingredience
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: